TLJLS Talipäev 2011 Tõhela järvel

Seekord siis mõtlesime, et teeme natuke teistmoodi ja läheme teisele veekogule kala nõudma. Välja sai valitud Tõhela järv mis on Ermistu järvest sutsu väiksem ja asub kohe Ermistu naabruses ning kuna Tõhela lahke külarahvas oli nõus ka meile õhtuks külasauna välja üürima, siis oligi otsus tehtud.
Kogunesime 12 veebruaril kell 11:00 Tõhela keskuses. Kohale tulid need kes ikka. Ilm oli päikeseline ja tuuline aga see ei takistanud õigeid kalamehi jääle minemast. Lihtsalt vastav soojendus peab kaasas olema.

Talvepäevade tulemused ka lühidalt:
Võitja Gränd Prix Ülar Tuisk (0,43 kg), II-III jagamisele Merik Väärtmaa ja Riho Rast (mõlemad 0,15 kg), IV Ago Adler (0,11 kg). Viimane Valvo Volgerad (0,00 kg ja 0 kala). Ülejäänud võistlejad katkestasid ja tulemust kirja ei saanud. Eriauhind Suurim Ahven - Ülar Tuisk.
Auhinnad olid siis kalandusteemalised ja neid jagus kõigile tulemuse saanutele. Aitähh ka Agole eraldi auhinna eest (nn Unemati).
Rahaliselt laekus osalustasudest 71 eurot, kulutusi 105 eurot. Tundus, et rahvas jäi rahule (kui vilets kalavõtt välja jätta).

Nagu eelnevalt öeldud, jagunesid auhinnad järgmiselt:

Seekord parim...

Üldvõitja
Ülar

Suurim kala...

Suurim Kala
Ülar

Vaadake ka pilte sellest toredast üritusest...



Jutte loodusest!