TLJLS Talipäev 2010 Ermistus

Kogunesime siis sellel aastal laupäeval, 13 veebruaril, kell 11:00 Ermistu järvele. Meie selleaastane kalapüügi võistlus oli plaanitud läbi viia kella 11.00-14.00 aga president jäi hiljaks ja võistlus lükkus natukene edasi. Hilinemine talle tegelikult tavaline ei ole aga ikka juhtub.
Ilm oli suhteliselt ilus, külma 5-7 kraadi ja tuult oli minimaalselt. Osavõtjaid oli päris palju ja üllatuseks olid mõned "vanad kalad" seekord ka omad naised tuule ja päikese kätte toonud. Kala tuli normaalselt ja isegi president sai käe valgeks. Oli tore.

Küll aga oli võistlustel ka pahupool ja kahjuks peame me selle siin avalikkuse ette tooma, et inimesed õpiksid ja ise kunagi nii ei teeks. Nimelt hakkas isakaru Argo järsku jää peal meeleheitlikult abi järele karjuma, viidates väga suurele kalale mis ei taha kuidagi jääaugust läbi mahtuda. Kõik olid paanikas. TM jooksis kirve järele ja komistas. Naised kiljusid...
... Kui suur haug lõpuks jää alt välja tõmmati, siis oli Argol nägu naeru täis ja kõik olid rahul. Tehti pilte ja tantsiti. Siis aga selgus karm tõde - kalale oli saba otsa peale jäänud selveri hinnalipik. Oi-oi-oi. Kohtunikud olid karmid ja otsustasid, et õige oleks talle anda kaheaastane võistluskeeld aga kui pisarates isakaru suure kala presidendile kinkis, siis leebusid kõik ja isakaru võib ka järgmistel võistlustel osaleda.
ps. Kala maitses hästi!

Kes siis aga pingelise võistluse võitis? Tulemusi näete allpool. Au ja kiitus võitjatele!

Auhinnad jagunesid järgmiselt:

Seekord parim...

Üldvõitja
Ülar

Ahvenakunn!

Ahvenakunn
Ülar

Suurim kala...

Suurim Kala
Ants

Vaadake ka pilte sellest toredast üritusest...



Tulemused:

tulemused

Jutte loodusest!