Seeneralli 2014 Tõstamaa metsades


lood Nagu alati, valiti võistlusklassid alles siis kui seenekorvid olid kohale toodud ja võistlusklassiks tõmbas fortuuna seekord: "Suurima riisikasaagi"!!!

Üks huvitav ja koomiline asjaolu avaldub sellega seoses. Nagu teate, siis Seeneralli võitja selgub peale seda kui lõpus loositakse võistlusklass, millises parim selgitatakse. Võstlusklasside nimekiri lepitakse kokku alguses ning teavitatakse kõigile. Kolmel eelneval aastal on fortuuna (ehk mõni pisike seeneline) loosirattast tõmmanud välja võistlusklassi "Suurim pilvikusaak". Sellel aastal otustati, et sellist "rämpsseente" võistlusklassi enam olema ei saa, aga losirattasse pandi seaduspära kontrollimiseks lisaks üks lipik "Suurim pilvikusaak - NALI". Ja nii juhtus - esimese valikuna tõmbas fortuuna jälle selle. Müstika.

Igatahes seeni said kõik kes vähegi tahtsid. Metsast toodi välja korvide kaupa suuri, ilusaid ja seksikaid seeni. Mõni nautles niisama metsas ja hingas värsket õhku. Seekord toimus lõpetamine Lõukas. Tänud Lõuka rahvale maitsva seenesupi ja kuuma sauna eest. Oli tõeliselt ilus päev.

Põhiauhinnad jagunesid järgmiselt:

Seenerally Gränd Prix!

Üldvõitja
Marge!

Zeksikaim zeen!

Zeksikaim zeen!
Külli!


Vaadake ka pilte sellest toredast üritusest...

   



Mida rääkisid metsalised...