Seeneralli 2012 Tõstamaa metsades


lood Nagu alati, valiti võistlusklassid alles siis kui seenekorvid olid kohale toodud ja võistlusklassiks tõmbas fortuuna seekord: "Suurima puravikusaagi"!!!

Suurima puravikusaagi tõi metsast välja Lea. No olid ikka tõesti suured ja pirakad puravikud. Isegi tema jahimehest (loo autor: praeguseks on ta amatöörjahimees) abikaasal jäi suu lahti kui sellist hunnikut nägi.

"Zeksikaima zeene" valimised võitis üks hästi pisike ja armas puravik ja selle pani lauale Külli. Tundub, et aeg teeb oma töö..., 2009-ndal aastal nimetati Küllit seenehulluks kuna ta riisus metsa all rehaga seeni kokku, aga nüüd otsis ta oma korvi ilusa pisikese seenekese. Tubli.

Loo autor käis ka metsas ringi aga temale jäi küll tunne, et kõik seened olid metsas hallitanud ja läbi vettinud. Ilmaga vedas roppu moodi ja eriti hea oli see, et metsast välja tulles pakuti metsalistele väga-väga maitsvat seenesuppi. Seenesupi autoriks oli Barbro. See oli nii hea. Pärast sai veel kooki ja suitsukala... oeh.

Autasustamisel meenutasime ka seenralli eelmise aasta võitjaid ja samuti andsime Argole ja Friedale üle ahvenapäevade auhinnad mis olid kogemata kohtunike kotti jäänud. Pealtvaatajatest said auhinnad Marie ja Henri. Üks sai tarkuseraamatu ja teine puupaku. Rahul olid mõlemad.

Lõpuks jäi sellest võistluslikust päevast tore meenutus.

Põhiauhinnad jagunesid järgmiselt:

Seenerally Gränd Prix!

Üldvõitja
Lea!

Zeksikaim zeen!

Zeksikaim zeen!
Külli!


Vaadake ka pilte sellest toredast üritusest...



Mida rääkisid metsalised...