Seeneralli 2008 Tõstamaa metsades


Kõik sai alguse sellest, et selts ostis omale telgi. Aga mida sellega peale hakata? Sügisel!
Kuna paljud inimesed käivad nagunii sügiseti metsas hulkumas ja seeni taga ajamas, siis mõtlesime, et miks mitte teha üks korralik ühisüritus ja katsetada selle käigus ka telk ära. Mõeldud, tehtud.
Seltsi juhatus mõtles veel välja, et niisama pole mõtet metsas jõlkuda ja õlut juua, teeme ikka mingid reeglid ka. Õllejoomisele reegleid ei tehtud aga seenekorjamisele küll. Peavad olema söögiseened ja peab olema teistest rohkem. Ja kui nii on, siis oledki võitja.

Võistluseelne hommik oli ärev ja närviline. Telk pandi püsti kella 11 paiku aga võistlejad kibelesid juba metsa. Et jahimehed metsas meie võistlejaid loomadega segi ei ajaks, panime võistlejatele numbrid selja peale. Isakaru arvas selle peale, et nüüd oleme nagu lasketiirus...

Õnneks tulid kõik metsast rahuolevana tagasi. Päev oli kordaläinud ja arvati, et selle ürituse peaks meie seltsi kalendrisse panema.
Vaatame, kui nii läheb, siis on uus traditsioon sündinud!

Võitjat oli väga keeruline valida kuna seeni oli kõigil väga palju ja kohtunikekogu ei osanud selle peale midagi kosta. Juhatus otsustas parimate vahel võidu välja loosida. Järgmine kord siis võetakse kaal ka kaasa.

Seekord võitis:

Seenerally Gränd Prix!

Üldvõitja
Karin


Vaadake ka pilte sellest toredast üritusest...