Ahvenapäevad 2014 Ermistus
18-20 juulil

Seekordsed ahvenapäevad olid juba 19-dad! Milline ajalugu, kas pole? Juhatuse liige, seltsi minister, tegi ahvenapäevade avamisel närvekõditava avalduse - seekordsed ahvenapäevad on viimased! Rahvas ohkas... (mitte kergendatult). Õnneks jätkas seltsi minister oma selgitustega, et "viimased" tähendab seejuures vaid seda, et järgmisel aastal peaks ürituse planeerima natuke teistmoodi. Ehk siis nimetama "ahvenapäevad" ümber "seltsi suvepäevadeks". Suvepäevade teema lisab ahvenapäevadele juurde sportlikud mängud ja muud meelelahutused. Rahustuseks ahvenahulludele - kalapüük jääb ka loomulikult suvepäevade kavasse.

Mis siis toimus "viimastel" ahvenapäevadel? Püüti kala, mängiti krasnajata, küpsetati vorsti ja lõõgastuti. Ujumas käidi ka. Kes siis võitis? Nojah, seltsi president, kes eelmisel aastal üllatas, ei suutnud sellel aastal oma bambuseõngega midagi erilist korda saata. Tulemus nullilähedane. Ahvenapüügi võitja ei üllatanud aga seekord kedagi. Tegemist ikka vanade kaladega - Ülar, Ülar ja Alar. Tublid tulemused mõlemal.

Krasnajas tegi oma unistuse teoks seltsi minister - ta võitis Krasnaja! Mingis mõttes oli asi imelik, sest finaalis oli laua taga lausa 5 Lõuka küla inimest... maffia? Sellele survele ei suutnud loomulikult vastu pidada presidendi meeskonna naisliikmed ja minister noppis kindla ja ülekaaluka võidu. Krasnaja edetabeli üldliidriks sai Jaspar! Krasnaja mänge ilmestas võimas paduvihm mis platsi üle ujutas. Kes reedel kahtles telgi ülessepanekus, pidi nüüd möönma, et telk on hea asi küll. Eks video pealt saab näha kuidas vihma kallas.

Püügiprotokoll ja Krasnaja tulemused ja paigutus järgmiseks aastaks.

Püügiprotokoll 2014   Krasnaja finaali tulemused 2014   Krasnaja paigutus 2015

Võitjad olid aga seekord siis järgmised:

Gränd Prix!

Gränd Prix!
Ülar!

Suurim Ahven

Suurim Ahven!
Ülar!

Krasnaja võitja!

Krasnaja võitja!
Marek!


Sahinad....