Ahvenapäevad 2012 Ermistus
27-28 juulil

lipp Seekordsed ahvenapäevad üllatasid meid tavapärasemast kuumema ilmaga. Eestimaa suvi oli kuni ahvenapäevadeni väga heitlik ja jahe, aga oh imet, pilved olid reedeks Tõstamaa kohalt nagu "peoga pühitud" ja päike säras rõõmsalt, et lausa soojendas järve kaldale kogunenud ahvenalisi. Vesi oli ilmale vastav ja seetõttu veetis ka suurem osa laagrilisi palju aega lihtsalt vees ligunedes.
Laupäeva hommikul kell 6 anti tavapärane start. Oli tuulevaikne hommik. Järvele jõudes hakkas päike juba selga soojendama. Võistlus oli pinev. Väikeseid ahvenaid nopiti välja ja lasti tagasi sadade kaupa. Õngitsejad aga ootasid oma tähetundi ja lootsid suurima ahvena välja meelitada.

Kui kaldale tagasi jõuti, siis said aaga vaid vähesed mõõdukaladega uhkeldada. Suured ahvenad lihtsalt ei viitsinud ilmselt...

Mõõtmise juures läks sebimiseks, sest osad võistlejad olid oma saagiga suhteliselt võrdväärsed. Võistluste kapten aga tegi kiirelt oma otsused ja tulemused said kirja ilma suuremate protestideta.

Mis aga juhtus Krasnajas? Liidrimütsi omanik langes eelringis välja juba päris algusfaasis ja jäi oht, et müts pannakse autasustamisel teise inimese pähe. Seda aga siiski ei sündinud. Kõva mängu tegid seekord noored ja finaali pääsesidki ainult mõned vanema generatsiooni esindajad. Lõpuks tegi puhta töö Frieda kes võitis finaalis Küllit.

Tänud jällegi Aarele, kes meie auhinnalauda Salmo
www.salmo.ee
kaudu toetab ja seetõttu ka võistluste vastu suuremat huvi üleval hoiab.

Võitjad olid aga seekord siis järgmised:

Gränd Prix!

Gränd Prix!
Argo! (ASI)

Suurim Ahven

Suurim Ahven!
Argo! (ASI)

Parim Paatkond!

Parim Paatkond!
(ei antud välja)

Krasnaja võitja!

Krasnaja võitja!
Frieda!

Vaadake ka pilte sellest toredast üritusest...


Mida räägiti...